J-Jansen BVBessemeindseweg 85126 AZ Gilzeinfo@jjansenbv.nl

Over ons

J-JANSEN BV, GILZE – REGIO BREDA

Ruim 12 jaar geleden besloot John Jansen om samen met zijn vrouw Jolanda een eigen bedrijf in Gilze te beginnen op het gebied van bouw, installatie en elektrotechniek. 

John was al vele jaren actief in de bouw en zijn brede vakkennis gecombineerd met de betrokkenheid van Jolanda komen goed tot uiting binnen het familiebedrijf. Inmiddels heeft ook zoon Bas, na het behalen van zijn diploma elektrotechniek, de stap gezet om het bedrijf waar nodig te komen versterken. 

Recent is het multifunctionele bedrijfspand, gevestigd aan de Bessemeindseweg in het buitengebied van Gilze, compleet verbouwd, vernieuwd en uitgebreid. Het pand is voorzien van een moderne werkplaats, een opslagruimte met een grote voorraad aan producten, een afhaalmagazijn, kantoor en een sfeervolle ontvangstruimte waar Jolanda u als klant hartelijk zal ontvangen.

J-Jansen BV heeft door de jaren een groot bestand aan vaste klanten opgebouwd en zo wordt al vele jaren onder andere ook gewerkt voor hotel- en restaurantconcern Van der Valk. Totaalklussen zijn John, Jolanda en hun team van professionele vakmensen dan ook op het lijf geschreven. Korte lijnen, volledige begeleiding, zorgvuldige calculaties en betrokkenheid bij de complete uitvoering van elk project zijn vaste waarden voor J-Jansen BV uit Gilze.

Interesse in onze diensten?