J-Jansen BVBessemeindseweg 85126 AZ Gilzeinfo@jjansenbv.nl

Over ons

J-JANSEN BV, GILZE – REGIO BREDA

Een Nieuw Hoofdstuk: Zoon Bas neemt JJansenBV over.

Ruim 20 jaar geleden besloot John Jansen om samen met zijn vrouw Jolanda een eigen bedrijf in Gilze te beginnen op het gebied van bouw, installatie en elektrotechniek. 

JJansenBV, een gevestigd bedrijf dat al jarenlang succesvol is in de branche. Recentelijk heeft het bedrijf een grote verandering doorgemaakt toen zoon Bas besloot om de leiding over te nemen van zijn vader, John Jansen. Deze overname markeert een nieuw hoofdstuk voor JJansenBV en biedt spannende mogelijkheden voor groei en innovatie.

Een Erfenis Vol Expertise:
Met het overnemen van JJansenBV treedt zoon Bas in de voetsporen van zijn vader, die met trots het bedrijf heeft opgebouwd en een solide reputatie heeft opgebouwd in de branche. Bas heeft al jarenlang waardevolle ervaring opgedaan in verschillende functies binnen het bedrijf. Hij heeft een diepgaand begrip van de bedrijfsprocessen en het klantenbestand, waardoor een naadloze overgang en continuïteit worden gegarandeerd.

Innovatie en Groei:
Met zijn frisse perspectief en ondernemersgeest is Bas van plan om JJansenBV naar nieuwe hoogten te brengen. Hij erkent de kansen die technologische vooruitgang en veranderende marktomstandigheden met zich meebrengen. Bas is vastberaden om innovatie te stimuleren en nieuwe zakelijke mogelijkheden te verkennen, terwijl hij tegelijkertijd trouw blijft aan de kernwaarden en sterke punten van het bedrijf.

Het Menselijke Aspect:
Bas hecht veel waarde aan het behoud van een positieve bedrijfscultuur en het koesteren van de talenten van de werknemers. Hij gelooft dat tevreden en betrokken medewerkers de sleutel zijn tot succes. Bas is vastbesloten om open communicatie te bevorderen en een omgeving te creëren waarin iedereen zich op een prettige manier kan ontwikkelen.

Interesse in onze diensten?