J-Jansen BVBessemeindseweg 85126 AZ Gilzeinfo@jjansenbv.nl

Installatie melkveehouderij Alphen NB

Omschrijving

We kijken met trots terug op ons recent voltooide project bij een melkveehouderij in Alphen, Noord-Brabant. We waren hier verantwoordelijk voor het verzorgen van de complete elektrische (E) en werktuigbouwkundige (W) installatie voor dit agrarische bedrijf.

Elektrische Installatie:

Onze betrokkenheid begon met de elektrische installatie, waarbij we een grondige aanpak hanteerden. Verdelers waren van cruciaal belang voor een efficiënte stroomverdeling, en we hebben ervoor gezorgd dat deze niet alleen aan de normen voldeden, maar ook werden geoptimaliseerd voor de specifieke behoeften van de melkveehouderij. De infrastructuur en bekabeling zijn uitgevoerd om betrouwbaarheid en veiligheid te waarborgen. De verlichting is ook door ons verzorgd, dit vergt een doordachte aanpak. De juiste verlichting is cruciaal voor het welzijn van het vee en de bedrijfsefficiëntie.

Werktuigbouwkundige Installatie:

Op het gebied van werktuigbouwkundige installatie hebben we gezorgd voor een allesomvattende aanpak. De drinkwatervoorziening was een prioriteit, en we hebben een systeem geïmplementeerd dat niet alleen betrouwbaar is, maar ook voldoet aan de hoogste normen. De warmtapwatervoorziening werd zorgvuldig ontworpen om te voorzien in de specifieke behoeften van de melkveehouderij.

Samenwerking en Resultaten:

Dit project was een toonbeeld van succesvolle samenwerking. We werkten nauw samen met de melkveehouder om een diepgaand begrip te krijgen van hun specifieke behoeften en doelstellingen. Het resultaat is een geïntegreerde E&W-installatie die niet alleen voldoet aan de huidige normen, maar ook klaar is voor de toekomstige groei van het bedrijf.

Locatie

Alphen


Werkzaamheden

Gerelateerde projecten

Interesse in onze diensten?