J-Jansen BVBessemeindseweg 85126 AZ Gilzeinfo@jjansenbv.nl

Zonnepanelen Gilze

Omschrijving

In een baanbrekende stap naar duurzaamheid heeft ons team het genoegen gehad om een zonnestroominstallatie te realiseren op een lokale melkveehouderij. Met maar liefst 280 zonnepanelen schittert deze installatie niet alleen op het dak maar ook als een toonbeeld van groene innovatie.

Hierbij hebben we gekozen voor twee Huawei-omvormers, elk met een robuuste capaciteit van 36 kW. Deze geavanceerde omvormers gaan verder dan alleen het omzetten van zonne-energie; ze zijn uitgerust met een dynamische vermogensregeling. Deze intelligente technologie bewaakt en monitort niet alleen de energieproductie, maar monitort ook actief de net aansluiting. Hierdoor wordt niet alleen een efficiënte werking van de zonnestroominstallatie gegarandeerd, maar wordt ook het elektriciteitsnet nauwlettend in de gaten gehouden.

De 280 zonnepanelen zijn strategisch geplaatst om te voorzien in de energiebehoefte van het melkveebedrijf. Deze overstap naar duurzame energie betekent niet alleen een vermindering van de ecologische voetafdruk, maar ook een aanzienlijke besparing op de energiekosten voor de boerderij.

De keuze voor deze installatie illustreert niet alleen betrouwbaarheid maar ook een vooruitziende blik in de agrarische sector. Deze duurzame investering benadrukt het engagement van het melkveebedrijf voor milieubewustzijn en draagt bij aan een duurzame toekomst. Als pioniers in groene energie binnen de agrarische gemeenschap, dient deze zonnestroominstallatie als een stralend voorbeeld voor duurzaam boeren.

Locatie

Gilze


Werkzaamheden

Gerelateerde projecten

Interesse in onze diensten?