J-Jansen BVBessemeindseweg 85126 AZ Gilzeinfo@jjansenbv.nl

Lucht-Water warmtepomp Gilze

Omschrijving

Duurzaam Genieten van Comfort: Daikin Altherma 3 HHT Warmtepomp in Gilze

Met trots presenteren wij weer een van onze recent geïnstalleerde installatie van de Daikin Altherma 3 HHT Lucht/Water Warmtepomp. Deze geavanceerde warmtepomp onderscheidt zich door zijn opmerkelijke aanvoertemperatuur van 70 graden Celsius, waardoor het systeem moeiteloos de gehele ruimteverwarming en tapwatervoorziening overneemt. Deze innovatie maakt het mogelijk om de bestaande woning volledig gasloos te verwarmen, wat bijdraagt aan een duurzamere en milieuvriendelijkere leefomgeving.

De Daikin Altherma 3 HHT is niet alleen efficiënt, maar ook veelzijdig. Met zijn indrukwekkende vermogen om warmte aan de buitenlucht te onttrekken, zelfs tot -25 graden Celsius, blijft het systeem betrouwbaar presteren. Deze eigenschappen maken het de ideale keuze voor bestaande woningen die streven naar een gasloze toekomst.

De installatie van deze warmtepomp vertegenwoordigt niet alleen een technologische vooruitgang, maar ook een concrete bijdrage aan het verminderen van de ecologische voetafdruk. Door te kiezen voor de Daikin Altherma 3 HHT, geniet onze klant niet alleen van comfortabele warmte maar draagt ook actief bij aan een duurzamere leefomgeving. Wij blijven ons inzetten voor duurzame energieoplossingen en kijken ernaar uit om nog meer woningen te voorzien van groene verwarmingstechnologieën.

Locatie

Gilze


Werkzaamheden

Gerelateerde projecten

Interesse in onze diensten?