J-Jansen BVBessemeindseweg 85126 AZ Gilzeinfo@jjansenbv.nl

Hybride warmtepomp Gilze

Omschrijving

Een Perfecte Match: Remeha Elga Ace en Tzerra Ace Matic voor Efficiënte Verwarming

Recent hebben we een state-of-the-art hybride verwarmingssysteem geïnstalleerd, waarbij we de krachten hebben gebundeld van de Remeha Elga Ace en de Remeha Tzerra Ace Matic. Deze combinatie belooft niet alleen efficiënte verwarming, maar ook een naadloze synergie tussen duurzaamheid en prestaties.

Remeha Elga Ace: Duurzaamheid Ontmoet Kracht

De Remeha Elga Ace, een krachtige warmtepomp met een vermogen van 4 of 6kW, haalt zijn energie uit de buitenlucht en levert betrouwbare verwarming zonder concessies te doen aan efficiëntie.

Remeha Tzerra Ace Matic: Betrouwbaarheid in Compact Formaat

Aanvullend op de Elga Ace hebben we de Remeha Tzerra Ace Matic CV-ketel geïnstalleerd. Met zijn compacte formaat biedt deze ketel betrouwbare ondersteuning aan het hybride systeem. De Tzerra Ace Matic staat bekend om zijn efficiëntie en flexibele installatiemogelijkheden, waardoor het de ideale partner is voor een geïntegreerd verwarmingssysteem.

Samen vormen de Remeha Elga Ace en Tzerra Ace Matic een perfecte match, waarbij duurzaamheid en betrouwbaarheid hand in hand gaan. Bij deze installatie hebben we niet alleen gestreefd naar warmte, maar naar een duurzame en efficiënte verwarmingsoplossing die voldoet aan de behoeften van onze klant en een stap voorwaarts is naar een groenere toekomst.


Locatie

Gilze


Werkzaamheden

Gerelateerde projecten

Interesse in onze diensten?