J-Jansen BVBessemeindseweg 85126 AZ Gilzeinfo@jjansenbv.nl

W-Installatie

Wij zijn gespecialiseerd in een breed scala aan installatie diensten. Met onze expertise en ervaring streven we ernaar om hoogwaardige oplossingen te bieden aan onze klanten. Hieronder vindt u een opsomming van de installatie diensten die wij aanbieden:

(Hybride) Warmtepompen:
Wij zijn bekwaam in het installeren en onderhouden van (hybride) warmtepompsystemen. Deze duurzame oplossingen maken gebruik van hernieuwbare energiebronnen om zowel verwarming als koeling te bieden. Ons team zorgt voor een professionele installatie en biedt advies op maat om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

CV Ketels:
Als experts op het gebied van verwarmingssystemen, kunnen wij u helpen bij het installeren en onderhouden van CV ketels. Wij bieden een breed scala aan opties, waaronder energiezuinige en milieuvriendelijke modellen. Onze installateurs zorgen voor een efficiënte en betrouwbare werking van uw CV ketel.

Airconditioning:
Voor een comfortabel binnenklimaat bieden wij airconditioninginstallaties aan. Of het nu gaat om een woning, kantoor of commerciële ruimte, wij kunnen u helpen bij het kiezen en installeren van het juiste airconditioningsysteem. Onze experts zorgen voor een optimale koeling en luchtkwaliteit.

Ventilatie met warmteterugwinning:
Wij begrijpen het belang van goede ventilatie in gebouwen. Daarom bieden wij ventilatiesystemen met warmteterugwinning aan. Deze systemen zorgen voor een continue toevoer van frisse lucht en hergebruiken tegelijkertijd de warmte uit de afgevoerde lucht. Onze installateurs zorgen voor een efficiënte en effectieve werking van het systeem.

Sanitaire installaties:
Voor al uw sanitaire behoeften kunt u vertrouwen op onze expertise. Wij installeren en onderhouden sanitaire voorzieningen, zoals toiletten, wastafels, douches en badkuipen. Onze loodgieters zorgen voor een professionele installatie en zorgen ervoor dat uw sanitaire installaties goed functioneren.

Waterontharders:
Wij bieden professionele installatie van waterontharders. Deze systemen verminderen de hoeveelheid mineralen in het water, waardoor kalkaanslag wordt verminderd en de levensduur van uw apparaten wordt verlengd. Onze deskundige installateurs zorgen voor een vakkundige plaatsing en stellen de waterontharder af op uw specifieke behoeften.

Platdakrenovaties:
Wij zijn gespecialiseerd in platdakrenovaties. Ons ervaren team kan uw bestaande platte dak inspecteren, repareren en renoveren om lekkages en andere problemen te verhelpen. We gebruiken hoogwaardige materialen en technieken om ervoor te zorgen dat uw platte dak weer duurzaam en waterdicht is.

Zinkwerken:
Tot slot bieden wij ook zinkwerken aan. Onze vakmensen kunnen u helpen bij het installeren en repareren van zinken dakgoten, regenpijpen en andere zinken elementen. Wij zorgen voor een duurzame en esthetisch aantrekkelijke oplossing voor uw dakafwatering.

Bij JJansenBV streven we ernaar om hoogwaardige installatiediensten te leveren die voldoen aan de behoeften van onze klanten. Ons team van experts staat klaar om u te helpen bij al uw installatieprojecten.

Interesse in onze diensten?